H&Z Industry воспостави соработка соработка со лабораторијата на Универзитетот Шандонг за да ги исполни барањата на клиентот за стабилност на производот и длабоката побарувачка на потрошувачот за развој на производот. Индустријата H&Z е голем сигурен и професионален производител на фини хемиски производи и производи за основна исхрана, главно се однесува на фина хемикалија, растителни екстракти, подготовка на ензими и додаток на храна / добиточна храна. Добредојдовте пријатели и клиенти од дома и странство да ја посетат нашата фабрика и да соработуваат со нас, се надеваме дека можеме да добиеме двојна победа.