Фини хемикалии

Индустријата H&Z е голем сигурен и професионален производител на фини хемикалии. Нашата компанија ги интегрира R&D, производството и продажбата заедно. Компанијата е основана во 1994 година и 2008 година е формиран меѓународен оддел. Како професионален добавувач на фини хемикалии, H & Z индустрија основа кооперативна врска со лабораторијата на Универзитетот Шандонг за да се исполнат барањата на клиентот за стабилност на производот и длабоката побарувачка на потрошувачот за развој на производот.

Главните производи на хемикалии во индустријата H&Z се главни производи на килимина киселина, антрахинон, диетил азелат, серија ЕДТА. Ние сме професионален снабдувач на фини хемикалии во Кина. Нашата фина хемикалија може да се примени за козметички, средни бои, фарма средна и индустриска примена.

Со текот на годините, поради нашите внимателни услуги кон клиентите, висококвалитетни производи, конкурентна цена и тим за професионални таленти, H&Z Industry реализираше брз развој и давател на услуги за многу клиенти низ целиот свет, изгради стратешка соработка со многу домашни и меѓународни компании . Нашата фабричка организација е одобрена од ISO, GMP регистрацијата. Сега нашите фини хемикалии може да се најдат во САД, Велика Британија, Шпанија, Франција, Канада, Јапонија, Австралија, Дубаи итн.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е основана во 1994 година. Како еден од производителите и добавувачи на {клучни зборови} во Кина, H&Z индустријата и нашите филијали снабдуваат илјадници тони врвни производи годишно. Можете да бидете сигурни дека ќе купите {клучен збор} од нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна брз развој, од почетната мала фабрика до еднонасочен купувач и давател на услуги. Погоден за многу клиенти низ целиот свет. Добредојдовте пријатели и клиенти од дома и странство да ја посетат нашата фабрика и да соработуваат со нас, се надеваме дека можеме да добиеме двојна победа.