Адитив за храна и добиточна храна

Индустријата Х & З е голем сигурен и професионален производител на додаток на храна и добиточна храна. Нашата компанија ги интегрира R&D, производството и продажбата заедно. Компанијата е основана во 1994 година и 2008 година е формиран меѓународен оддел. Како додаток на храна и храна за хемикалии, професионален добавувач, H&Z Industry воспостави соработка соработка со лабораторијата на Универзитетот Шандонг за да ги исполни барањата на клиентот за стабилност на производот и длабоката побарувачка на потрошувачот за развој на производот.


Нашата цел е да развиеме и произведеме високи, безбедни и здрави, природни состојки на храната. Нашиот додаток на храна и храна се однесува на зачувување, антисептици, ароматизација, засладување и подобрување на исхраната. Како: лецитин, калиум сорбат, амониум пропионат, сахарин натриум.


Со текот на годините, поради нашите внимателни услуги кон клиентите, висококвалитетни производи, конкурентна цена и професионален тим за таленти, H&Z Industry реализираше брз развој, прераснувајќи од оригинална мала фабрика во едношалтерски купувач и давател на услуги за многу клиенти низ свет. Нашата фабрика е одобрена од регистрацијата на ISO, HACCP, KOSHER, HALAL. Сега нашиот додаток на храна и храна Хемикалии може да се најде во САД, Велика Британија, Шпанија, Франција, Канада, Јапонија, Австралија, Дубаи итн.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е основана во 1994 година. Како еден од производителите и добавувачи на {клучни зборови} во Кина, H&Z индустријата и нашите филијали снабдуваат илјадници тони врвни производи годишно. Можете да бидете сигурни дека ќе купите {клучен збор} од нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна брз развој, од почетната мала фабрика до еднонасочен купувач и давател на услуги. Погоден за многу клиенти низ целиот свет. Добредојдовте пријатели и клиенти од дома и странство да ја посетат нашата фабрика и да соработуваат со нас, се надеваме дека можеме да добиеме двојна победа.