Фармацевтски хемикалии

Индустријата H&Z е голем сигурен и професионален производител на фармацевтски хемикалии. Нашата компанија ги интегрира R&D, производството и продажбата заедно. Компанијата е основана во 1994 и 2008 г. е формиран меѓународен оддел. Како професионален снабдувач на фармацевтски хемикалии, H & Z индустрија основа соработка соработка со лабораторијата на Универзитетот Шандонг за да се исполнат барањата на клиентот за стабилност на производот и длабока побарувачка на потрошувачот за развој на производот.


Нашите фармацевтски хемикалии се однесуваат на API и инемедијатори, нашите главни производи на фармацевтски хемикалии се Декспантенол, Индол, Паклитаксел, Доцетаксел. Ние сме професионален снабдувач за Интермедијар на Паклитаксел во Кина, Купете ги антиканцерогените посредници во Кина од добро познатиот производител H&Z Industry Co ., Рибар


Со текот на годините, поради нашите внимателни услуги кон клиентите, висококвалитетни производи, конкурентна цена и професионален тим за таленти, H&Z Industry реализираше брз развој, прераснувајќи од оригинална мала фабрика во едношалтерски купувач и давател на услуги за многу клиенти низ свет.изградена стратешка соработка со многу домашни и меѓународни компании. Нашата фабричка организација е одобрена од ISO, GMP регистрацијата. Сега нашите фармацевтски хемикалии може да се најдат во САД, Велика Британија, Шпанија, Франција, Канада, Јапонија, Австралија, Дубаи итн.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е основана во 1994 година. Како еден од производителите и добавувачи на {клучни зборови} во Кина, H&Z индустријата и нашите филијали снабдуваат илјадници тони врвни производи годишно. Можете да бидете сигурни дека ќе купите {клучен збор} од нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна брз развој, од почетната мала фабрика до еднонасочен купувач и давател на услуги. Погоден за многу клиенти низ целиот свет. Добредојдовте пријатели и клиенти од дома и странство да ја посетат нашата фабрика и да соработуваат со нас, се надеваме дека можеме да добиеме двојна победа.