Подготовка на ензими

Индустријата H&Z е голем сигурен и професионален производител за подготовка на ензими. Нашата компанија ги интегрира R&D, производството и продажбата заедно. Компанијата е основана во 1994 година и формирана е меѓународна каса. кооперативна врска со лабораторијата на Универзитетот Шандонг за да се исполнат барањата на клиентот за стабилност на производот и длабоката побарувачка на потрошувачот за развој на производот.

Нашата подготовка за ензими се однесува на панкреатин, Î ±-галактозидаза, β галактозидаза, лизозим, липаза, бромелаин. Според потребите на клиентите, ние исто така можеме да ги прилагодиме сите видови на подготовка на ензими за професионални производи и технички услуги. Со напредок од повеќе од дваесетти години, H&Z Industry има успешно развиена серија на ензимски производи, широко применети во фарма, добиточна храна, подготовка, печење, растителен екстракт, кожа, алкохол, текстил и така натаму.

Поради нашите внимателни услуги кон клиентите, висококвалитетни производи, конкурентна цена и професионален тим за таленти, H&Z Industry реализираше брз развој, прераснувајќи од оригинална мала фабрика во едношалтерски купувач и давател на услуги за многу клиенти низ целиот свет стратешка соработка со многу домашни и меѓународни компании. Нашата фабричка организација за подготовка на ензими е одобрена од регистрацијата на ISO, KOSHER и HALAL. Сега нашата подготовка за ензими може да се најде во САД, Велика Британија, Шпанија, Франција, Канада, Јапонија, Австралија, итн.
H&Z INDUSTRY CO., LTD е основана во 1994 година. Како еден од производителите и добавувачи на {клучни зборови} во Кина, H&Z индустријата и нашите филијали снабдуваат илјадници тони врвни производи годишно. Можете да бидете сигурни дека ќе купите {клучен збор} од нас. H&Z Industry Co., Ltd. постигна брз развој, од почетната мала фабрика до еднонасочен купувач и давател на услуги. Погоден за многу клиенти низ целиот свет. Добредојдовте пријатели и клиенти од дома и странство да ја посетат нашата фабрика и да соработуваат со нас, се надеваме дека можеме да добиеме двојна победа.