Избрани производи

H&Z Industry Co., Ltd.

Индустријата H&Z е голем сигурен и професионален производител на фини хемикалии и производи за основна исхрана, главно се однесува на фини хемикалии, растителни екстракти, подготовка на ензими и додаток на храна / добиточна храна. Тоа ги интегрира R&D, производството и продажбата заедно. Компанијата е основана во 1994 година , и 2008.2 Формиран е меѓународен оддел.

Нови Продукти

 • Екстракт од Готу Кола

  Екстракт од Готу Кола

  Екстрактот од Gotu Kola може да промовира зараснување на рани, анти-навремено и антиинфламаторно, третира кожни болести.

  Научи повеќе
 • Ресвератрол

  Ресвератрол

  Ресвератролот може да ја одложи сенилноста, да го регулира липидот во крвта, да го заштити срцето и цереброваскуларниот систем и да се бори против хепатитис.

  Научи повеќе
 • Куркумин

  Куркумин

  Куркуминот може да обои храна, храна за животни и фарма, агенс за боење храна од природен карактер.

  Научи повеќе

Вести